Administrarea datelor legate de animalele înregistrate devine foarte simplă cu SafirAsociatieCrescatori.

Uită de acte ascunse prin dosare, cand ai nevoie de date specifice despre un animal. Uită de formulare completate de mana sau editate în word sau alte editoare de texte.

Cu programul pentru registre genealogice vei avea toate datele la îndemană si le găsesti prin cateva click-uri. Ai formulare tipărite automat din sistem. Ai o administrare simplă si ordine între date.

SafirAsociatieCrescatori îti pune la dispozitie un set de functionalităti care-ti fac viata mult mai usoară:

Fisa animalului

   date identificare (numele, data nasterii, sexul, culoarea, rasa, crescător, proprietar, etc)
   ascendenta
   reproductia
   expozitiile la care a participat
   poze
   rezultatele testelor pentru boli genetice
   bonitare
   masuratori specifice

Informatii despre cuiburi

   Fisa cuibului (datele parintilor, rasa, gestatia, data fatarii, numarul de pui fătati vii, etc)
   Informatii despre pui (nume, sex, culoare, numele proprietarului, etc)

Teste genetice

Certificatul de origine se poate genera automat pe baza informatiilor introduse în fisa animalului, fisa cuibului si rezultatul testelor genetice.

Pentru animalele de fermă se pot înregistra măsurătorile efectuate cu ocazia bonitării pe baza cărora programul calculează automat diversi indicatori.

Administrare expozitii

Se pot introduce datele expozitiilor de animale cu toate detaliile (organizatorul, data expozitiei si locul unde a avut loc).

Pentru fiecare expozitie în parte se pot afisa detalii complete (tipul expozitiei, clasa, varietatea, arbitrul, animalele care au participat si titlurile pe care le-au obtinut).

Din aplicatie se poate imprima catalogul, foile de arbitraj, raportul de arbitru (clasamentul cu toate animalele care au luat parte, împreună cu calificativul si titlul obtinut), centralizatorul expozitiei pe rase si proprietari.

Financiar

SafirAsociatieCrescatori are si un modul financiar, care permite înregistrarea

   încasărilor de cotizatii
   taxelor de particiare la expozitii
   alte tipuri de încasări si plăti ale asociatiei.

Suport tehnic

Echipa Safir Informatica asigură suport pe toată durata utlizării aplicatiei. Telul nostru este eficientizarea activitătilor. stim că o aplicatie în sine nu poate oferi eficientă 100% decat dacă este întotdeauna functională si usor de utilizat. Aceste aspecte au ghidat echipa la crearea aplicatiei si o ghidează si în relatia cu utilizatorii ei.

Statistici si rapoarte

Toate datele inregistrate în programul pentru asociatiile de crescatori pot fi vizualizate sub formă de statistici si rapoarte – numarul animalelor inregistrate pe judet / pe carte de origine (registru genealogic), statistica testelor genetice.

Personalizare

Puterea exceptională a aplicatiei SafirAsociatieCrescatori constă în posibilitatea oferită de echipa Safir Informatica de a va personaliza rapoartele si statisticile pentru nevoile asociatiei dvs.

Personalizarea nu înseamnă doar un logo în coltul documentelor.

Desi am inclus toate rapoartele necesare pentru o functionare optimă, dacă apar cazuri speciale în care aveti nevoie de rapoarte diferite de cele existente, vă stăm la dispozitie. Se pot realiza exporturi de date la cerere către alte aplicatii sau importuri de date din diverse fisiere.

Aplicatia pentru registre genealogice a fost special gandită să ofere spatiu pentru dezvoltările personalizate ulterioare.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Cod de verificare

Program pentru asociatii de crescatori de animale

  • 1.200,00RON