Programul SafirAsociatiiCrescatori permite inregistrarea pedigreelor pentru orice specie de animale. Pentru fiecare specie se configureaza rasele. Pedigreele sunt organizate in carti de origine (registre genealogice) diferite in functie de specie, tara de origine si rasa.

   Se pot inregistra de asemenea, crescatorii si proprietarii de animale, montele si fatarile, produsii obtinuti, expozitiile la care au participat si rezultatele obtinute.

   Din fisa expozitiei se pot imprima toate rapoartele necesare la organizarea unei expozitii : catalog, foi de arbitraj, raport de arbitru, diplome, centralizator.

   Se pot configura boli genetice pentru care se fac teste iar rezultatele testelor se pot inregistra in fisa animalelor. Rezultatele sunt preluate apoi in diverse statistici.

   Programul permite si inregistrarea incasarilor de cotizatii si taxe de particiare la expozitii precum si alte tipuri de incasari si plati ale asociatiei.

   Pentru animalele de ferma se pot inregistra masuratorile efectuate cu ocazia bonitarii pe baza carora programul calculeaza diversi indicatori.

   La cerere programul se poate personaliza, adica putem adauga optiuni noi sau le putem modifica pe cele existente pentru a se adapta necesitatilor dumneavoastra.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Program pentru asociatii de crescatori de animale

  • 1.200,00RON