Andy Stan - ROMFOUR TUR SRL

Aflându-ne pe piaţă încă din anul 2002 şi punând la dispoziţia clienţilor noştri pachetul complet de servicii de transport (persoane, colete, auto pe platformă) în 16 ţări europene, volumul de muncă a crescut de la an la an. Încă de la început eram în căutarea unei soluţii practice, utile şi eficiente pentru optimizarea şi uşurarea muncii colectivului nostru. După îndelungi căutări, SAFIR-INFORMATICA ne-a venit în ajutor. Datorită acestui sistem informatic, munca noastră s-a uşurat. Practic, acest program lucrează în locul nostru, prin apăsarea câtorva click-uri. Prin intermediul SAFIR INFORMATICA toate operaţiunile, începând de la înregistrarea rezervărilor şi până la ţinerea evidenţelor contabile, sunt foarte uşor de efectuat. Frecvent intervin tot felul de modificări necesare, care trebuie efectuate urgent, pe moment, dar acest lucru nu este un impediment în desfăşurarea activităţii noastre deoarece echipa SAFIR INFORMATICA răspunde de fiecare dată cu promptitudine cerinţelor noastre. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care, noi, ROMFOUR-TUR, le mulţumim celor din echipa SAFIR INFORMATICA pentru suport! Datorită vouă muncim uşor, eficient şi rapid. Vă mulţumim şi vă recomandăm cu încredere!

Emilia Banu - Contabil sef VECTRA LOGISTIC SRL

Suntem Vectra Logistic SRL, o companie de transport de marfa care in 2010 am hotarat sa schimbam programul de contabilitate ca sa avem posibilitatea de a gestiona si controla mai bine activitatea societatii. Tocmai de aceea am ales programul oferit de Safir Informatica, un program complex cu mai multe module: salarii, transport, contabilitate. Acest program ofera multe avantaje : in urma inregistrarilor se pot extrage multe informatii legate de salariati, vehicule, alimentari, importuri de date legate de vehicule, cheltuieli, venituri, etc. Inregistrarea datelor intr-un modul transfera automat datele si in modul de contabilitate ceea ce face ca toate informatiile sa fie transparente. Echipa Safir actioneza cu promptitudine la orice solicitare, se adapteaza la nevoile si cerintele clientului, fapt pentru care recomandam si altor companii

Cornelia Voda - LEON SERV COM SRL

Colaborez cu Safir Informatica din 2005, de cand s-a denominat leul. Am de la ei programele de Contabilitate, Salarii, Analiza financiara, Facturare si Asociatii de Proprietari. Raspund foarte prompt la solicitarile pe care le am. Daca am nevoie de o modificare de program, ceva care sa-mi usureze munca, se ocupa imediat de aceasta problema. Se poate comunica cu dansii foarte usor si telefonic si prin email. Sunt la curent cu legislatia si nu se pune problema sa am vreo temere ca nu sunt actualizate programele ca sa pot elibera declaratiile. Eu le multumesc foarte mult pentru tot ajutorul. Le doresc clienti multi si buni si sa reziste cat mai mult pe piata.

Dr. Dardari Mohamed - InterCardioClinique SRL

Echipa profesionista de contabilitate si software, colaborare eficienta si seriozitate in serviciile de contabilitate, software SafirERP inalt costumizabil si se muleaza bine pe nevoile noastre.

Georgeta Atanasiu - Şef Serviciu Acte de Studii în cadrul UNIVERSITĂŢII SPIRU HARET din Bucureşti

Colaborez cu Safir Informatica incepand din anul 2007 pentru programul de imprimare diplome. Colaborarea noastra s-a desfasurat in conditii optime. Firma Safir a raspuns cu promptitudine la toate solicitarile noastre, serviciile oferite fiind de calitate. Recomandam aceasta firma si altor institutii care doresc sa colaboreze cu ei.