Politica de confidentialitate

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITESTI SI SA ACCEPTI IN TOTALITATE ACESTE REGULI DE CONFIDENTIALITATE CARE FAC PARTE INTEGRANTA DIN TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE A SITE-ULUI.

VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA ESTI DE ACORD CU ACESTE REGULI.

Definitii :

Utilizator - persoana care utilizeaza serviciile acestui site (vizualizare, accesare de informatii, browsing, inregistrare, cereri de servicii, etc.)

Furnizorul sau operatorul de date se refera la SC SAFIR INFORMATICA SRL care poate detine informatii despre Utilizator pe care acesta le-a oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc.).

Date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila.

Nu se incadreaza in aceasta categorie informatiile referitoare la persoane juridice sau informatiile care au fost anterior facute publice cu acordul dumneavoastra, informatii care prin natura lor nu fac obiectul prezentelor Reguli de Confidentialitate.

Date statistice date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

1. Colectarea de date cu caracter personal

Furnizorul poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

2. Utilizarea informatiilor furnizate de Utilizator

Informatiile despre Utilizator pot fi folosite de Furnizor doar in scopuri asociate comercializarii produselor si serviciilor, cum ar fi:

2.1. confirmarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;

2.2. procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;

2.3. completarea comenzii dumneavoastra, a facturii si a chitantei in cazul platii numerar;

2.4. livrarea produselor si/sau serviciilor catre Utilizator;

2.5. anuntarea promotiilor in curs;

2.6. solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre Utilizator;

2.7. realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor Furnizorului si ale distribuitorilor sai;

2.8. contactarea utilizatorului (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, telefon sau orice alt mijloc de contact) in legatura cu oferte de produse si servicii ale Furnizorului si ale distribuitorilor nostri (in cazul in care nu s-a specificat contrariul);

3. Distribuirea informatiilor cu caracter personal

3.1. Furnizorul are dreptul sa distribuie aceste informatii despre dumneavoastra catre terti, daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru :

a) conformarea la cerintele legii;

b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale SC SAFIR INFORMATICA SRL si ale site-urilor sale web;

c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

SC SAFIR INFORMATICA SRL nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Aceste declaratii astfel mentionate, sunt in concordanta cu cele din Termeni si Conditii de Utilizare din care fac parte integranta.