Eficiența și profitabilitatea înseamnă să fii pregătit pentru oportunități, să ai întotdeauna la îndemână toate datele de care ai nevoie pentru a lua deciziile corecte.

De aceea Safir Informatica a creat versiunea online de ERP, programul online pentru gestiunea resurselor societăților comerciale. Modul de lucru online permite înregistrarea și vizualizarea datelor de oriunde din lume, oricând, de pe orice calculator sau terminal mobil.

Ai toate datele de care ai nevoie, cum ai nevoie, când ai nevoie, unde ai nevoie, pe orice calculator, laptop, tabletă sau telefon conectat la internet.

Steve Jobs, personaj recunoscut în lumea afacerilor ca un om cu un succes răsunător, spunea: ”Lucrurile mărețe în afaceri nu sunt niciodată realizate de o singură persoană. Ele sunt realizate de o echipă de oameni.”
Cu SafirErpOnline ai o echipă interconectată si datele necesare pentru desfășurarea activității la îndemână, oricând și oriunde. SafirErpOnline este cea mai flexibilă aplicație online pentru gestiunea resurselor societăților comerciale.

SafirErpOnline oferă mai multe module din care poți alege pachetul care deservește cel mai bine afacerea ta:

   Cumpărări
   Vânzări
   Contabilitate primara
   Stocuri
   Parc auto
   Coletarie
   Transport de persoane
   Transport de marfă
   Închirieri auto

Datele sunt stocate online și se realizează salvări zilnice automate ale bazelor de date, pentru o siguranță sporită.
Bazele de date sunt perfect compatibile cu aplicațiile noastre offline și în orice moment se poate trece de la o variantă la alta. Mai mult, se pot utiliza cele două variante în paralel. Datele inregistrate online se pot prelua automat in varianta offline pentru centralizarea datelor si in modulele care inca nu sunt disponibile online : contabilitate generala, salarii si toate declaratiile solicitate de legislatia in vigoare.
Pentru mai multe informații consultați descrierea versiunii offline.

Complexitate

Acest produs oferă posibilitatea de gestionare a tuturor proceselor și păstrarea evidenței resurselor. Ai control total asupra accesului angajaților în sistem.

Având în vedere că mai multe departamente și angajați utilizează același sistem,

   contabilitate
   resurse umane
   producție
   vânzări
   achiziții

SafirErpOnline oferă posibilitatea de a seta separat pentru fiecare angajat modulele pe care le poate accesa, dintr-o listă de peste 80 de opțiuni disponibile..

Personalizarea și controlul costurilor

În funcție de nevoile afacerii, poți alege pachetul care ți se potrivește cel mai bine. Oferim o gamă variată de opțiuni și posibilitatea de a le achiziționa doar pe cele care consideri că satisfac perfect nevoile tale.

Acest program se poate folosi în baza unui abonament lunar care se calculează în funcție de opțiunile alese și numărul de utilizatori. Oferim reduceri pentru plata semestrială sau anuală a abonamentului.

Pentru o ofertă personalizată ne poți contacta prin telefon sau email.

Puterea excepțională a aplicației SafirErpOnline constă în posibilitatea oferită de echipa Safir Informatica de a-ți personaliza rapoartele și statisticile pentru nevoile afacerii tale.

Suport

Oferim suport pe toată durata abonamentului:

   Instruire pentru utilizatori
   Importul datelor din alte aplicații
   Modificări, adaptări și personalizări în funcționalități, rapoarte și statistici
   Materiale video despre utilizarea aplicației

Personalizare module

Puterea excepțională a aplicației SafirErpOnline constă în posibilitatea oferită de echipa Safir Informatica de a-ți personaliza rapoartele și statisticile pentru nevoile afacerii tale.

Nu te mulțumi cu limitările impuse de o aplicație ERP oarecare. Cu Safir Informatica planifici și execuți cum dorești, iar aplicația se mulează după procedurile tale. Nu lua decizii pe baza unor numere oferite de o aplicație. Cu noi, ceri numerele de care ai nevoie pentru procesele decizionale și aplicația va ști să-ți genereze exact statisticile și rapoartele de care ai nevoie.

Aceasta aplicatie poate fi testata aici: www.safir-erp-online.ro

Toate optiunile acestei aplicatii pot fi folosite gratuit in prima luna.

Modulul de facturare al acestei aplicatii se poate folosi gratuit pe termen nelimitat in limita a 10 facturi pe luna + incasarile lor.

Prezentari video ale optiunilor existente in aplicatia www.safir-erp-online.ro:

Configurare rute, orar, curse, generare curse,
Inregistrare expeditie,
Atribuire expeditii,
Modificare atribuire colete,
Inregistrarea unei rezervari pentru o cursa de persoane,
Tipuri de operatiuni contabile,
Factura si incasare,
Contract prestare servicii turistice + factura + incasare,
Inregistrarea unei comenzi de transport pe platforma,
Atribuirea unei comenzi de transport pe platforma,
Curse de persoane + lista pasagerilor,
Curse de persoane + lista coletelor atribuite,
Atribuire colete + transfer colete,
Incasare de comenzi de transport pe platforma,
Registru de casa + transfer de bani,
Inchirieri autovehicule.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Program online pentru gestiunea resurselor societatilor comerciale

  • Pretul se calculeaza in functie de optiunile alese

Produse asemănătoare

Program pentru evidenta angajatilor, salariilor, contributiilor

Program pentru evidenta angajatilor, salariilor, contributiilor

O afacere eficientă si profitabilă are grijă de angajatii săi. ”Dacă ai grijă de angajatii tăi, atunci ei vor avea grijă de clientii tăi!” spunea Richard Branson. Această viziune este conside..

1.100,00RON

Program pentru gestiunea stocurilor si a productiei

Program pentru gestiunea stocurilor si a productiei

În zilele noastre eficienta în productie nu este optională. Este minimul necesar pentru profitabilitate. Productia în sine este un proces complex. Nu doresti să-ti îngreunezi munca si cu apre..

1.500,00RON

Program pentru gestiunea stocurilor

Program pentru gestiunea stocurilor

   Programul SafirStocuri este conceput pentru gestiunea stocurilor de marfuri, consumabile, materii prime si produse finite, pentru societati care nu au activitate de productie.    Contine o clas..

1.300,00RON

Program pentru gestiunea facturilor si platilor de clienti si furnizori

Program pentru gestiunea facturilor si platilor de clienti si furnizori

   Programul SafirFacturare a fost creat pentru gestiunea clientilor si furnizorilor.    Contine o lista a produselor/serviciilor de facturat, o lista a facturilor de clienti si de furnizori,..

300,00RON

Program de contabilitate generala

Program de contabilitate generala

Contabilitatea îti oferă sansa să fii eficient si profitabil sau te poate duce la faliment. De ce este atat de importantă contabilitatea? În primul rand pentru că din contabilitate ai cifrel..

1.300,00RON

Program de analiza financiara

Program de analiza financiara

   Programul SafirAnalizaFinanciara poate fi folosit cu sau fara programul SafirContabilitate.    Permite importul unei balante pentru a calcula bilantul, indicatorii economico-financiari, note..

850,00RON

Program pentru inchirieri de autovehicule

Program pentru inchirieri de autovehicule

Într-o afacere eficientă gestionezi usor resursele, operatiunile, clientii si veniturile. SafirInchirieriAuto este un program pentru închirieri de autovehicule. Este conceput pentru administr..

1.300,00RON

Program pentru inchirieri de utilaje

Program pentru inchirieri de utilaje

   Pentru firmele de închirieri de utilaje se pot vizualiza într-un tabel toate utilajele si zilele libere pentru fiecare utilaj.    Se pot înregistra inchirierile si rezervarile facute de clienti..

1.300,00RON

Program pentru transport de persoane

Program pentru transport de persoane

Într-o afacere eficientă poti oferi servicii de calitate prin organizare si simplificare. SafirTransporturi este un program creat pentru firmele de transport de persoane. Te ajută să mentii c..

1.300,00RON

Program pentru transport de marfa

Program pentru transport de marfa

   Pentru firmele de transport de marfa am creat un program care permite înregistrarea autovehiculelor, a soferilor, a curselor, a foilor de parcurs, a asigurarilor, a inspectiilor tehnice periodic..

1.300,00RON

Program pentru leasing

Program pentru leasing

   Programul SafirLeasing a fost conceput pentru a fi complet configurabil. Realizeaza gestionarea activitatilor de leasing pe societati si pe puncte de lucru. Programul dispune de urmatoarele func..

1.500,00RON

Program pentru cabinete medicale

Program pentru cabinete medicale

Un cabinet medical, o clinică sau un spital eficient înseamnă unul foarte bine organizat si cu datele pacientilor întotdeaună la îndemană. SafirMedical este un program pentru cabinete medical..

1.300,00RON

Program pentru hoteluri si pensiuni

Program pentru hoteluri si pensiuni

   Acest program a fost creat pentru evidenta rezervarilor si a inchirierilor de camere dintr-unul sau mai multe hoteluri.    Se pot configura statiuni, hoteluri, categorii de camere, camere si p..

850,00RON

Program pentru gestiunea parcurilor de autovehicule

Program pentru gestiunea parcurilor de autovehicule

   Programul SafirParcAuto se adreseaza firmelor care au parc de autovehicule dar nu au ca obiect de activitate transportul de marfa sau de persoane.    Permite înregistrarea autovehiculelor, a so..

650,00RON

Program pentru service auto

Program pentru service auto

   Pentru service auto am creat o aplicatie in care se pot configura produsele si serviciile de facturat.    Pentru fiecare client se pot inregistra unul sau mai multe autovehicule.    Se pot inre..

1.300,00RON

Program pentru vanzari

Program pentru vanzari

   Programul SafirVanzari a fost creat pentru punctele de vanzare din magazine, cantine, fast food, restaurante.    Contine o clasificare a produselor cu preturile de vânzare si un ecran real..

300,00RON

Program pentru cabinete veterinare

Program pentru cabinete veterinare

Un cabinet veterinar eficient înseamnă un cabinet foarte bine organizat. SafirVeterinar este un software pentru cabinete veterinare, care oferă un set larg de instrumente, usor de utilizat pent..

1.300,00RON

Program pentru firme de curierat

Program pentru firme de curierat

   Pentru firmele de curierat am creat un program care permite înregistrarea expeditiilor, imprimarea de awb, borderouri, inregistrarea tracking-ului pe fiecare colet, atribuirea expeditiilor catre..

1.750,00RON

Etichete: SafirErpOnline