Misiunea firmei noastre

Eficientizăm firmele mici si mijlocii din România. Facem acest lucru cu succes din 2004.

Carly Fiorina, prima femeie care a condus o companie Top-20 clasată de revista Fortune, a formulat foarte corect importanta informatiei în business: ”Obiectivul este transformarea datelor în informatii si a informatiilor în perspectivă.” Noi îti oferim această perspectivă prin transformarea datelor în informatii.

Folosind sistemele create de Safir Informatica, cu un efort minim de înregistrare a datelor se obtin toate declaratiile cerute de legislatie si toate rapoartele necesare pentru gestionarea afacerii.

De ce as alege Safir Informatica?

Te-ai jucat vreodată ”cursa în saci”? Jocul acela unde, cu ambele picioare într-un sac, trebuia să parcurgi cât mai repede o distantă anume?

Să utilizezi un sistem tip ”produs în serie” înseamnă să-ti înscrii afacerea în concursul pentru profit cu ambele picioare într-un sac, între concurenti fără restrictionări.

Produsele în serie aduc un mare dezavantaj. Pe lângă faptul că plătesti o serie de module de care nu ai nevoie, cea mai mare problemă o constituie modulele pentru care ai plăti dar nu există.

De aceea noi am creat licentiere dinamică pe bază de module si servicii extinse de customizare.

Nu plătesti inutil

Licentierea pe bază de module înseamnă să achizitionezi doar optiunile de care ai nevoie. Ai consultantă gratuită pentru alegerea combinatiei perfecte din cele peste 200 de optiuni disponibile.

Oferim si posibilitatea să achizitionezi un pachet de software de bază specializat, împreună cu o serie de module ERP (Enterprise Resource Planning) alese de tine.

Cum îti creste afacerea, vor aparea noi si noi nevoi legate de sistemul informatic. Noi îti oferim posibilitatea să achizitionezi azi doar optiunile de care ai nevoie acum si să-ti extinzi sistemul mai târziu, cu altele noi.

Servicii extinse de customizare

Customizarea rapoartelor este cel mai eficient mod spre un sistem, care transformă datele în informatii.,

”Datele bat emotiile!” spunea Sean Rad, unul dintre co-fondatorii Tinder. Este doar o formulare simplistă a regulii de bază din managementul afacerilor potrivit căreia deciziile corecte într-o afacere se iau pe baza datelor. Pentru a lua decizii pe baza datelor, acestea trebuie transformate în informatii.

Desi datele în afaceri sunt foarte asemănătoare (facturi, plăti, preturi, reduceri, etc.) informatiile pot fi foarte diferite. Informatiile sunt modul în care datele sunt prelucrate sau aranjate în rapoarte. Informatiile sunt cele care ajută în eficientizarea proceselor dintr-o afacere, nu datele în sine.

Suntem constienti că procesele diferă de la afacere la afacere, astfel si informatiile necesare, care sustin procesele, sunt diferite.

Serviciile extinse de customizare au fost create în această idee. Cu Safir Informatica ai libertate totală la crearea proceselor si procedurilor din afacerea ta. Oferim servicii de customizare pentru modulele achizitionate astfel încât ele să devină resursele perfecte pentru afacerea ta.

Nu te-am convins?

Vezi ce zic clientii nostri despre produsele noastre si despre colaborarea cu noi: TESTIMONIALE

Valorile noastre

   Seriozitate
   Accesibilitate
   Flexibilitate
   Inovatie
   Responsabilitate

Informatii tehnice

   Programele noastre offline sunt dezvoltate in GUPTA TEAM DEVELOPER ® iar cele online in PHP - Framework Yii.
   Pentru stocarea informatiilor folosim SGBD-uri actuale: MYSQL® si FIREBIRD®.

Despre programele noastre

   Sunt in permanenta actualizate cu modificarile legislative.
   Permit inregistrarea sumelor atat in lei cat si in valuta. Cursul valutar se preia zilnic de la BNR.
   Meniurile se pot personaliza pentru fiecare utilizator.
   Toate listele se pot copia in fisiere csv care apoi pot fi deschise si modificate cu Microsoft Excel®, Open Office®, Libre Office®.
   Versiunile noi se descarca de pe site si nu necesita deplasarea echipei noastre.
   Backup-ul datelor se realizeaza automat la intervale de timp configurabile.
   Asistenta se realizeaza online iar instruirea utilizatorilor se face cu ajutorul tutorialelor video.
   Pentru programele noastre sunt disponibile si versiuni in limba franceza, spaniola si engleza.