Programul SafirGenealogic permite înregistrarea pedigreelor pentru orice specie de animale. Pentru fiecare specie se configureaza rasele. Pedigreele sunt organizate în carti de origine (registre genealogice) diferite în functie de specie, tara de origine si rasa.

   Se pot înregistra de asemenea, crescatorii si proprietarii de animale, montele si fatarile, produsii obtinuti, expozitiile la care au participat si rezultatele obtinute. Din fisa expozitiei se pot imprima toate rapoartele necesare la organizarea unei expozitii : catalog, foi de arbitraj, raport de arbitru, diplome, centralizator.

   Se pot configura boli genetice pentru care se fac teste iar rezultatele testelor se pot inregistra in fisa animalelor. Rezultatele sunt preluate apoi in diverse statistici.

   Programul permite si inregistrarea incasarilor de cotizatii si taxe de particiare la expozitii precum si alte tipuri de incasari si plati ale asociatiei.

   Pentru animalele de ferma se pot înregistra masuratorile efectuate cu ocazia bonitarii pe baza carora programul calculeaza diversi indicatori.

Prezentare video a programului SafirGenealogic (daca nu puteti viziona aceste prezentari va rugam sa instalati codecul pt Wmv de aici):

Partea 1 - Configurari : Grupe de rase, rase, tipuri de expozitii, registre genealogice, categorii de varsta, Inregistrare crescatori si animale in registrul genealogic,
Partea a 2-a - Registrul genealogic, Cuiburi, Expozitii, Situatia pe rase.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Cod de verificare

Program pentru registre genealogice

  • 500,00RON