Într-o afacere eficientă poti oferi servicii de calitate prin organizare si simplificare.

SafirTransporturi este un program creat pentru firmele de transport de persoane. Te ajută să mentii costurile operationale la minim si să optimizezi nivelul de servicii furnizat.

Provocările si oportunitătile furnizorilor de servicii de transport se schimbă rapid. Poti profita la maximum de aceste schimbări si oportunităti doar dacă lucrezi cu o platformă tehnologică care sustine operatiunile zilnice îmreună cu aceste schimbări. Safir Informatica îti pune la dispozitie un sistem robust dar usor de utilizat si eficient împreună cu servicii de customizare pentru ca tu să beneficiezi de cel mai bun suport tehnologic pe drumul către succes.

SafirTransporturi oferă un set de instrumente necesare pentru administrarea eficientă si flexibilă a parcului auto, a rezervărilor, a biletelor si reducerilor:

   Înregistrarea autovehiculelor, a soferilor, a curselor, a foilor de parcurs si a licentelor de transport
   Administrarea asigurărilor, a inspectiilor tehnice periodice si a reparatiilor
   Configurarea de rute, statii, tarife si orar
   Gestiunea seriilor de bilete, a rezervărilor si a cupoanelor de reducere
   Importul de alimentări de combustibil din fisierele primite de la furnizorii de combustibil
   Avertizări despre evenimente importante legate de autovehicule
   Generare statistici si rapoarte pentru luarea deciziilor informate
   Posibilitate de personalizare a modulelor pentru necesitătile afacerii

Înregistrarea datelor

Gestiunea parcului auto devine usoară cu modulul de parc auto inclus în aplicatie.

După introducerea în sistem a datelor de identificare a autovehiculelor se pot inregistra cursele, foile de parcurs, asigurarile, licentele de transport, reparatiile efectuate si alte date specifice.

După introducerea în sistem a datelor de identificare a soferilor se pot inregistra datele permisului de conducere si ale controalelor medicale periodice.

În orice moment ai la indemana datele la zi.

Administrare

Pentru autovehiculele înregistrate se pot intruduce datele legate de alimentările cu combustibil, asigurări si reparatii împreună cu costuri, furnizori, clasificări si alte informatii specifice.

Prin statisticile generate pe baza datelor introduse salvezi timp pretios si spui adio teancului de hartii si tabelelor excel. Nu mai uiti de asigurări si inspectii tehnice, fiindcă aplicatia te avertizează înainte ca acestea să expire.

La înregistrarea reparatiilor se poate specifica dacă acestea au fost făcute intr-un service extern, în service propriu sau este o reparatie în regie proprie ca în cazul unui dosar de daune de exemplu.

Configurarea de rute

Pentru a usura administrarea curselor si a avea rapoarte mai relevante am introdus posibilitatea de a defini mai multe tipuri de rute cum ar fi nationale si internationale.

După configurarea rutelor, a statiilor de pe fiecare rută, puteti defini tarifele practicate diferentiat pentru dus si întors, cu intervale de valabilitate pentru aceste tarife. Pentru fiecare rută se poate configura orarul pentru fiecare zi din saptamana. Pe baza orarului configurat se genereaza apoi cursele pentru fiecare saptamana.

Gestiune

În vederea unei planificări eficiente pe cursele definite se pot aloca masini si soferi.

Rezervările se pot face baza locurilor din masina alocată. Dacă nu este masină alocată si se fac rezervări, sistemul va atentiona în momentul alocării masinii, dacă nu sunt suficiente locuri disponibile în autovehicul. Acest mod de lucru vă oferă avantajul de a selecta masina pe baza rezervărilor în cazul unor curse cu fluctuatie mare în numărul de pasageri.

În momentul rezervării se alege automat pretul biletului din sistem. Se pot printa biletele, lista rezervărilor si a biletelor.

Programul are un modul dedicat pentru configurarea seriilor si numerelor de documente. Cu ajutorul acestui modul puteti genera si procese verbale de primire/predare ale documentelor definite, cum ar fi facturi, chitante si bilete. După introducerea datelor de vanzări se generează borderou cu suma încasată si documentele aferente.

În orice moment se poate vizualiza numărul de documente aflate în stoc la fiecare sofer.

Import alimentări cu combustibil

Pentru a economisi timp si resurse umane am dezvoltat un modul de import pentru alimentări. Astfel se pot importa datele direct din fisierul primit de la furnizor în loc să fie introduse manual unul cate unul.

Avertizări

stii întotdeauna situatia masinilor din parcul auto, fără să listezi datele statistice.

Sistemul va deschide automat în interfata de management lista autovehiculelor

   Pentru care urmează să expire sau a expirat asigurarea
   Care au iesit din garantie
   Pentru care a expirat revizia tehnică

Statistici si rapoarte

Toate datele din modulele încorporate în programul pentru transport de persoane pot fi vizualizate sub formă de statistici si rapoarte, care te ajută să iei deciziile corecte legate de parcul auto, furnizori, soferi, oferte si investitii.

Informatiile importante sunt la îndemană:

   lista de cheltuieli pe masină
   venituri per autovehicul
   rapoarte de vanzări
   si multe altele

Personalizare module

Puterea exceptională a aplicatiei SafirTransporturi constă în posibilitatea oferită de echipa Safir Informatica de a-ti personaliza rapoartele si statisticile pentru nevoile afacerii tale.

Personalizarea nu înseamnă doar un logo în coltul documentelor.

Personalizarea modulelor oferite de echipa Safir Informatica include rapoarte speciale de care ai nevoie în procesele decizionale, module din SafirERP (Enterprise Resource Planning) (facturare, contabilitate, salarii, stocuri, analiza financiara) care se pot atasa la programul pentru transport de persoane. Un simplu program de transport însemnă să te multumesti cu un mod de lucru permis de aplicatie. Cu SafirTransporturi planifici si executi cum doresti, iar aplicatia se adapteaza după procedurile tale.

Datele introduse o dată, vor fi disponibile în toate modulele aplicatiei. Economisesti astfel timpul angajatilor si pe termen lung reduci cheltuielile firmei. Desi personalizările sunt contra cost investitia initială se recuperează rapid.

Prezentare video a optiunilor specifice programului SafirTransporturi

Configurare rute, statii, tarife,
Orarul curselor, copierea acestuia in lista curselor,
Rezervari pentru cursele de transport persoane,

Prezentare video a optiunilor din modulul SafirParcAuto incluse si in programul SafirTransporturi

Soferi + controale periodice,
Autovehicule + asigurari,
Plinuri,
Reparatii,
Cheltuieli pe masina,

Prezentare video a optiunilor din modulul SafirFacturare incluse si in programul SafirTransporturi

Crearea societatii, Clasificarea produselor,
Inregistrarea preturilor de cumparare,
Inregistrarea preturilor de vanzare,
Crearea furnizorului, inregistarea notei de intrare-receptie,
Inregistrarea facturii de marfa si a platii acesteia,
Plati furnizori, situatia financiara a furnizorilor,
Inregistrarea clientului,
Ordinul de compensare.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Cod de verificare

Program pentru transport de persoane

  • 2.000,00RON


Etichete: Program pentru transport de persoane