O afacere eficientă si profitabilă are grijă de angajatii săi.

”Dacă ai grijă de angajatii tăi, atunci ei vor avea grijă de clientii tăi!” spunea Richard Branson. Această viziune este considerată regulă de aur la majoritatea companiilor de succes.

Grija fată de angajatii tăi începe cu salariul plătit la zi si cu siguranta că toate asigurările si contributiile la stat după salarii sunt plătite corect. Pentru a avea siguranta că salariile si contributiile aferente sunt calculate corect ai nevoie de SafirSalarii, programul pentru evidenta angajatilor, salariilor si contributiilor care este întotdeauna la zi cu reglementările în vigoare.

Avand în vedere că legislatia se schimbă frecvent, un aspect foarte important este viteza cu care o aplicatie pentru salarizare poate să tină pasul cu aceste schimbări. Noi, la Safir Informatica considerăm cea mai mare prioritate a noastră modificarea aplicatiilor, imediat după schimbarea legislatiei în vigoare.

SafirSalarii este un program pentru evidenta angajatilor, salariilor si contributiilor, care oferă instrumentele necesare pentru administrarea acestora:

   evidenta salariatilor pe societăti, puncte de lucru si sectii
   administrarea concediilor medicale si de odihnă
   generarea ordinelor de plată, statelor de salarii si transferurilor în contabilitate
   generarea declaratiilor
   posibilitatea de personalizare a modulelor pentru necesitătile afacerii

Evidenta salariatilor

Evidenta angajatilor si salariilor se simplifică cu SafirSalarii.

Programul SafirSalarii tine evidenta salariatilor pe societăti, puncte de lucru si sectii.

Pentru fiecare salariat se pot înregistra:

   calificările,
   persoanele aflate în întretinere,
   concediile,
   orele suplimentare,
   salariile,
   si avansurile plătite.

Concedii

Pentru fiecare angajat se pot introduce în sistem concediile de odihnă si cele medicale.

La introducerea concediului medical, pe baza tipului de indemnizatie setat, se completează automat procentul acesteia. Pe baza numărului de certificat initial si cel actual, aplicatia va calcula automat primele 5 zile ca fiind suportate de angajator. Datele necesare pentru completarea declaratiei 112 se introduc tot în această interfată.

Generare OP si stat de salarii, transfer către contabilitate

După întroducerea concediilor de odihnă si medicale, pontajul se generează din 3 click-uri:

   selectarea optiunii pontaj
   selectarea perioadei
   click pe butonul Generează
Simplitatea utilizării aplicatiei este un punct forte al aplicatiei. Am creat programul pentru evidenta angajatilor, salariilor si contributiilor în asa fel încat să usureze viata utilizatorilor si să fie o aplicatie simplu de învătat.

La generarea statului de salarii se calculează automat retinerile de la angajat si contributiile angajatorului. Se poate genera si nota contabilă aferentă salariilor si se pot transfera datele spre contabilitate.

În cazul în care afacerea dispune deja de un software de contabilitate, echipa Safir Informatica oferă servicii de personalizare extinse, prin care se pot crea exporturi speciale pentru a fi importate datele în orice aplicatie de contabilitate, dacă acesta are functionalitatea respectivă si este documentat procesul de import.

Din sistem puteti genera si ordinele de plată pentru obligatiile bugetare.

Generare declaratii

Declaratiile se generează în mod automat pe baza datelor introduse în sistem.

Din sistem se pot genera declaratiile 112 si 205 la fel de simplu ca restul formularelor prezentate mai înainte.

Echipa Safir Informatica pune accent mare pe monitorizarea modificărilor legislative si tinerea la zi a aplicatiei în asa fel încat toate declaratiile se generează conform legislatiei în vigoare.

Posibilitate de personalizare

Puterea exceptională a aplicatiei SafirSalarii constă în posibilitatea oferită de echipa Safir Informatica de a-ti personaliza rapoartele si statisticile pentru nevoile afacerii tale.

Personalizarea nu înseamnă doar un logo în coltul documentelor.

Personalizarea modulelor oferita de echipa Safir Informatica include rapoarte speciale de care ai nevoie si alte module din SafirERP (Enterprise Resource Planning)(contabilitate, stocuri, analiza financiara) care se pot atasa la programul de evidenta a angajatilor. Un simplu program de salarizare însemnă să te multumesti cu un mod de lucru permis de aplicatie. Cu Safir ERP planifici si executi cum doresti, iar aplicatia se adapteaza după procedurile tale.

Datele introduse o dată, vor fi disponibile în toate modulele aplicatiei. Economisesti astfel timpul angajatilor si pe termen lung reduci cheltuielile firmei. Desi personalizările sunt contra cost investitia initială se recuperează rapid.

Prezentare video a modulului Salarii

Crearea societatii, configurarea vectorului fiscal,
Inregistrarea angajatilor,
Inregistrarea concediilor,
Generarea pontajului,
Imprimarea statului de salarii si transferul lui in contabilitate,
Declaratia 112,
Fisele fiscale,
Declaratia 205.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Cod de verificare

Program de salarizare

  • 1.600,00RON