Contabilitatea îti oferă sansa să fii eficient si profitabil sau te poate duce la faliment.

De ce este atat de importantă contabilitatea? În primul rand pentru că din contabilitate ai cifrele pe baza cărora iei cele mai importante decizii. Date gresite înseamnă decizii riscante. Datele corecte sunt baza solidă a deciziilor inspirate si a reusitei în afaceri.

Corectitudinea declaratiilor este un alt aspect important.

SafirContabilitate este un program de contabilitate generală conceput pentru a fi complet configurabil, cu toate facilitătile necesare incluse:

   Realizează contabilitatea pe societăti si pe puncte de lucru
   Este adaptat pentru contabilitatea specifică societătilor comerciale si ale persoanelor juridice fără scop lucrativ
   Contine toate nomenclatoarele existente în legislatie
   Permite înregistrarea operatiunilor contabile pe jurnale
   Generează statistici si rapoarte pentru luarea deciziilor informate si pentru realizarea unui marketing viabil
   Are posibilitatea de personalizare a modulelor pentru necesitătile afacerii

Decizii

Contabilitatea este obligatorie prin lege, iar declaratiile trebuie predate în format strict definit. Aproape orice software de contabilitate are functionalitătile necesare pentru a tine contabilitatea obligatorie prin lege.

Aspectul cel mai important este însă ascuns în detalii. Robert Kiyosaki scria în cartea sa Tată bogat, tată sărac:

”Contabilitatea este probabil cel mai plictisitor subiect din lume. De asemenea si unul dintre cele mai confuze. Dar dacă vrei să fii bogat, pe termen lung, ar putea fi cel mai important subiect.”

Orice material ai citi despre succes în afaceri sau succes financiar, scris de oricare din autorii renumiti, la un moment dat se vorbeste despre contabilitate. Nu se vorbeste însă despre contabilitate în sensul în care declaratiile trebuie predate, ci în legătură cu procesele decizionale.

Ai nevoie să cunosti cifrele din afacerea ta pentru a lua decizii corecte.

Un exemplu simplu:

Te-ai oprit din drum la un bufet dintr-un sătuc să-ti cumperi o apă. Realizezi că nu ai posibilitatea să plătesti cu cardul si ai doar ceva măruntis la tine, dar nu esti sigur exact ce sumă. Care este primul lucru pe care-l faci? Ceri apa oricum? Ceri sticla de 2 litri sau doar una de 0,5 litri? Nu! Primul lucru pe care-l faci, verifici cati bani ai la tine.

În afacere ar trebui să faci la fel. Înainte să te decizi dacă faci o investitie, dacă achizitionezi ceva, dacă angajezi sau desfaci contracte de muncă, dacă faci o campanie de marketing, dacă mai poti servi clienti noi fără să schimbi ceva, dacă modifici proceduri … înainte de orice decizie ar trebui să verifici cifrele din contabilitate. Ele îti vor spune exact ce ai de făcut.

Pentru a fi un ajutor adevărat în luarea acestor decizii, cifrele din afacerea ta trebuie să fie corect prezentate si reprezentate. Adică ai nevoie de un program de contabilitate construit să-ti fie suport în momentele de decizie.

Noi, la Safir Informatica, cunoastem importanta cifrelor si a modului în care ele sunt prezentate. De aceea, prioritatea noastră este să-ti oferim o aplicatie flexibilă si toate personalizările de care ai nevoie pentru succesul în afaceri si implicit succesul financiar.

Astfel pe langă aspectele mai generale, dar necesare pentru o aplicatie de contabilitate:

   economie de timp
   usurintă în utilizare
   accesibilitate
noi vă oferim o solutie cu functionalităti de raportare special gandite pentru a usura procesul decizional si servicii complete de personalizare.

Nu mai e nevoie să-ti schimbi modul de a gandi în afacere. Cu noi aplicatia de contabilitate conectează datele pentru tine în modul în care gandesti tu. Noi iti transformăm toate datele din contabilitate într-o singură sursă de inspiratie.

Calcule

Contabilitatea devine usoară si cu riscul redus de a gresi, cu SafirContabilitate.

Aplicatia face calculele automat pentru mai multe elemente din contabilitate, pentru a evita pierderea de timp si erorile umane. Astfel:

   Programul tine evidenta mijloacelor fixe cu esalonarea amortizărilor
   Realizează descărcarea gestiunii de marfă, calculează adaosul comercial si pe baza indicelui K, închiderea de TVA, cheltuieli si venituri.
   Calculează sumele din declaratiile lunare, trimestriale, semestriale, anuale si din bilant (declaratia 100, declaratia 101, declaratia 300, declaratia 301, declaratia 390, declaratia 394).
   Primeste si înglobează în balantă date din programele de gestiune si de salarii.
Pentru usurarea înregistrării documentelor contabile există o optiune de configurare pentru cele care se repetă în fiecare lună si prin simpla lor selectare din listă, acestea sunt copiate în ecranul de înregistrari.

Facturare

SafirContabilitate vine cu posibilitatea de a încorpora modul de facturare. În cazul în care nu doriti modulul de facturare Safir puteti opta pentru o dezvoltare personalizată prin care facturile emise se importă din aplicatia pe care o utilizati.

Eficienta este un cuvant cheie în afaceri, de aceea am pregătit programul de contabilitate generală în asa fel încat să se conformeze la cerintele actuale din mediul de afaceri.

Statistici si rapoarte pentru decizii informate

Toate detele din modulele încorporate în aplicatia pentru contabilitate pot fi vizualizate sub formă de statistici si rapoarte, care te ajută să iei deciziile corecte legate de dezvoltarea afacerii, de campaniile de promovare, de furnizori, de clienti si de angajati.

Astfel informatiile importante sunt doar la cateva click-uri distantă. Poti afla în cateva secunde:

   produsele sau serviciile care aduc cel mai mult profit
   datorii, restante, sume neîncasate
   profitabilitate per grup de servicii si produse, sau per puncte de lucru
   eficientă agenti de vanzare
   ROI prin profit pe produs în perioada unei campanii
   lista produselor care urmează să expire sau sunt de prea mult timp în depozit si oferă baza ideală pentru următoarea ta campanie
Aplicatia oferă

   generare declaratii lunare, trimestriale, semestriale, anuale si bilant (declaratia 100, declaratia 101, declaratia 300, declaratia 301, declaratia 390, declaratia 394).
   imprimarea tuturor rapoartelor contabile din legislatie: jurnale, balantă, bilant, note explicative, cartea mare, registrul jurnal, registrul inventar, centralizator, note contabile centralizate, registrul de evidentă fiscală
   multe alte informatii si rapoarte cu ajutorul cărora deciziile tale vor transforma afacerea ta într-una eficientă si nu în ultimul rand vei avea toate actele la zi conform legii.

Personalizare module

Puterea exceptională a aplicatiei SafirContabilitate constă în posibilitatea oferită de echipa Safir Informatica de a-ti personaliza rapoartele si statisticile pentru nevoile afacerii tale.

Personalizarea nu înseamnă doar un logo în coltul documentelor.

Personalizarea modulelor oferita de echipa Safir Informatica include rapoarte speciale de care ai nevoie în procesele decizionale, module din SafirERP (Enterprise Resource Planning)(facturare, stocuri, salarii, analiza financiara, parc auto) care se pot atasa la programul de contabilitate generală. Un simplu program de contabilitate însemnă să te multumesti cu un mod de lucru permis de aplicatie. Cu SafirContabilitate planifici si executi cum doresti, iar aplicatia se adapteaza după procedurile tale.

Datele introduse o dată, vor fi disponibile în toate modulele aplicatiei. Economisesti astfel timpul angajatilor si pe termen lung reduci cheltuielile firmei. Desi personalizările sunt contra cost investitia initială se recuperează rapid.

Prezentare video a modulului Contabilitate

Crearea societatii, Solduri initiale (vers 2011),
Inregistrare operatiuni contabile (vers 2011),
Inregistrare mijloace fixe (vers 2011),
Obiecte de inventar, Fisa contului, Registrul de evidenta fiscala (vers 2011),
Asociere facturi la plati (vers 2013),
Imprimare jurnale contabile (vers 2013),
Inchidere TVA, cheltuieli, venituri (vers 2013),
Imprimare note contabile, Registrul jurnal, Centralizator, Balanta, Balanta in valuta (vers 2011),
Declaratia 100 (vers 2013)
Declaratia 101 (vers 2013)
Declaratia 300 (vers 2013)
Ordine de plata (vers 2011),
Declaratia 390 (vers 2013),
Declaratia 392 (vers 2013),
Declaratia 394 (vers 2013),
Valori initiale bilant (vers 2011),
Bilant (vers 2013),
Note explicative (vers 2011)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Cod de verificare

Program de contabilitate generala

  • 2.000,00RON