Magazin multiprodus

 Când generația online câștigă putere de cumpărare îți deschizi magazin în online. Este lesne de înțeles.

 De aceea, echipa de la Safir informatica îți oferă servicii de creare magazin online de tip Opencart, unul din cele mai utilizate sisteme.

De ce Safir Informatica?

În primul rând cu echipa de la Safir Informatica ai un suport extins garantat.

După ce primești sistemul dezvoltat la cele mai înalte standarde, noi rămânem alături de membrii echipei tale, care configurează magazinul online. Noi știm că o utilizare ineficientă și erorile de configurare pot duce la pierderi financiare foarte mari. De aceea, vom fi alături de utilizatori în perioada de acomodare cu noul sistem.

Servicii conexe

Țelul nostru este să-ți eficientizăm afacerea. De aceea, oferim trei servicii conexe prin care poți economisi timpul angajaților tăi, elimini mare parte a erorilor umane și iei decizii informate legate de afacerea ta.

Safir Informatica înseamnă suport avansat, contabilitate simplificată.

Introducerea manuală a produselor în sistem este un consum de timp inutil. Cu noi ai posibilitatea să ceri sub formă de dezvoltare personalizată import automat al produselor, împreună cu prețul și stocul actual.

Managementul produselor multiple în mai multe sisteme în paralel, pe lângă faptul că necesită foarte mul timp, este o sursă sigură de erori umane și încurcături care duc la pierderi financiare. De aceea, noi vă oferim SafirERP sau SafirErpOnline, sisteme complete de contabilitate și management al resurselor, care se pot sincroniza cu magazinul tău online creat în Opencart. Astfel vei avea management într-un singur loc pentru:

   Produse
   Stocuri
   Prețuri
   Oferte
   Sisteme de punctaj și bonus
   Parteneriate
   Calcul personalizat al prețurilor pe bază de bonus, punctaj și parteneriat
   Statistici

Îți oferim și servicii de personalizare a rapoartelor. Tu decizi ce set de date te ajută să iei deciziile corecte în dezvoltarea afacerii și cum ar trebui să fie aranjate ca să le poți evalua dintr-o singură privire, iar noi îți dezvoltăm rapoartele cum le-ai definit.

Exemplu de magazin online multiprodus creat de Safir Informatica

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Cod de verificare

Magazin online cu produse

  • Cod produs: SITE_SARRA
  • Pretul se calculeaza in functie de optiunile alese