Magazin online pentru produse digitale

Produsele digitale sunt cele care cer prezența în primul rând într-un magazin online. Sunt produsele care nu necesită neapărat livrarea pe suport fizic, cu care cheltuielile pentru depozit și magazin offline sunt total opționale.

Posibilitatea de a cumpăra produsul digital din magazin online, plata cu cardul și descărcarea produsului este modul de achiziție la care piața se așteaptă, indiferent dacă vorbim despre software, materiale educaționale sau cărți digitale.

De aceea, Safir Informatica ți-a pregătit servicii specifice pentru comercializarea produselor digitale. Oferim servicii de creare magazin online specializat pe produse digitale, creat cu sistemul Opencart, un sistem dinamic și robust, la cele mai înalte standarde. Poți opta pentru servicii conexe specifice ca să profiți la maximum din magazinul tău online:

   Sincronizare cu SafirERP sau SafirErpOnline, pentru o contabilitate și management al resurselor simplificate
   Rapoarte personlizate care susțin modelul tău de afacere și modul de funcționare, pe baza cărora poți lua deciziile corecte în cel mai scurt timp posibil
   Produse descărcabile cu plată unică sau produse online pe bază de abonament

Avantajele sincronizării cu SafirERP sau SafirErpOnline de la Safir Informatica

Poți opta pentru sincronizarea magazinului tău online cu SafirERP sau SafirErpOnline de la Safir Informatica. Prin această combinare a magazinului online cu SafirERP sau SafirErpOnline ai o soluție de tip wing to wing pentru administrarea afacerii tale. Ai o soluție care acoperă:

   Magazinul online cu toate funcționalitățile necesare pentru comercializarea produselor digitale
   Contabilitate sincronizată cu magazinul online
   Generare automată de facturi
   Management clienți, oferte active și sisteme de bonusuri
   Calculul automat al prețurilor pe baza sistemului de bonusare și al ofertelor active
   Configurare prețuri, produse, abonamente, etc. într-un singur loc
   Creare de conturi client pentru asistență online

Îți oferim și servicii de personalizare a rapoartelor. Tu decizi ce set de date te ajută să iei deciziile corecte în dezvoltarea afacerii și cum ar trebui să fie aranjate să le poți evalua dintr-o singură privire, iar noi îți dezvoltăm rapoartele cum le-ai definitExemplu de magazin online pentru produse digitale creat de Safir Informatica

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Cod de verificare

Magazin pentru produse digitale

  • Cod produs: SITE_SAFIR
  • Pretul se calculeaza in functie de optiunile alese