Te limitezi la piața locală, îți limitezi potențialul afacerii!

Se spune că lumea a devenit mai mică. Prin posibilitățile oferite de noile tehnologii în comunicare și deplasare, distanțele au devenit mai puțin relevante pe toate planurile.

Pentru o afacere, magazinul online înseamnă să profite de aceste posibilități. Înseamnă să se dezvolte mult peste potențialul oferit de piața locală.

Dacă analizăm cifrele legate de vânzările online, creșterea este amețitoare. Iar generația milleniarilor, despre care se spune că s-a născut cu internetul în buzunar, abia acum capătă o putere de cumpărare semnificativă. Drept urmare, creșterile în viitor vor fi și mai mari în ceea ce privește cota de piață a achizițiilor efectuate online.
În retail tot mai mulți recunosc acest aspect și își consolidează prezența în mediul online. Safir Informatica oferă servicii de creare magazin online cu Opencart, una din cele mai răspândite platforme de magazine online.

Magazin online pentru produse / servicii

Oricare ar fi serviciul de care este interesat, un potențial client cel mai des ”întreabă internetul”. Fii acolo unde sunt potențialii tăi clienți! Crește-ți afacerea. Oferă potențialilor clienți informații și recomandări legate de serviciile tale. Mai mult, oferă-le posibilitatea să le achiziționeze direct prin internet.

Cu cât este mai simplă achiziționarea unui serviciu, cu atât mai mult vor crește vânzările. Când un potențial client alege între două oferte, comoditatea lui este un element decisiv. Este mult mai simplu să caute serviciile pe internet, să facă comanda online și să plătească cu cardul din fața calculatorului, decât orice altă metodă de achiziție offline.

De ce Opencart

Opencart este o soluție open-source, ceea ce înseamnă că este dezvoltat și testat de programatori din toate colțurile lumii. Acest aspect oferă robustețe și actualitate sistemului.

  Tehnologie rapidă ușor de administrat
  Produse și categorii nelimitate
  Module și extensii pentru orice tip de funcționalitate dorită
  Rapoarte legate de vânzări, comenzi și produse
  Metode de expediere și modalități de plată multiple
  Din punct de vedere al construcției este optimizat pentru motoarele de căutare
  Suport multilingv și valută inclusă
  Suport pentru TVA și alte taxe diferențiate
  Mii de teme din care poți alege
  Design responsiv (adaptat și pentru dispozitivele mobile), ca să poți profita la maxim

De ce Safir Informatica

Noi, la Safir Informatica, dispunem de o experiență de 3 ani în crearea de magazine online cu Opencart și peste 13 ani în dezvoltare de sisteme cu tehnologia care stă la baza magazinului tău online. Suntem mândri de calitatea și complexitatea serviciilor de personalizare pe care le putem oferi.

Pe lângă experiență, oferim și seriozitate la pachet cu orice tip de servicii achiziționate. Misiunea noastră ”Eficientizăm firmele mici si mijlocii din România.” începe cu noi și începe cu calitatea serviciilor oferite de Safir Informatica. Astfel:

  Produsul livrat este exact ceea ce ați comandat
  Livrăm magazinul online la termen
  Livrăm servicii de calitate

În arsenalul aplicațiilor oferite de echipa noastră avem aplicațiile SafirERP și SafirErpOnline, aplicații de gestiune a stocurilor si contabilitate, cu care magazinul online de tip Opencart se poate sincroniza. Ai posibilitatea să achiziționezi aplicația de gestiune si contabilitate Offline sau Online și să faci administrarea produselor/serviciilor într-un singur loc. Administrarea include:

  Oferte
  Reduceri
  Stocuri
  Facturi
  Plăți

Vezi mai multe detalii despre aplicațiile de gestiune:

  SafirERP – aplicație de gestiune offline
  SafirErpOnline – aplicație de gestiune online

Îți creăm magazinul online indiferent de domeniul, tipul produselor și al serviciilor pe care le oferi. Experiența în domeniu ne-a arătat că sunt câteva tipuri de magazine online specifice:

  magazin pentru produse
  magazin pentru produse digitale
  magazin pentru servicii


SITE_ROMFOUR - Magazin online pentru servicii

SITE_ROMFOUR - Magazin online pentru servicii

Coletarie / transport persoane /  transport marfa / închiriere mașini / inchiriere utilaje Poți să-ți închipui o benzinărie profitabilă, care nu e non-stop? Standardele de minim sunt di..

Pretul se calculeaza in functie de optiunile alese

SITE_SARRA - Magazin online cu produse

SITE_SARRA - Magazin online cu produse

Magazin multiprodus  Când generația online câștigă putere de cumpărare îți deschizi magazin în online. Este lesne de înțeles.  De aceea, echipa de la Safir informatica îți ofe..

Pretul se calculeaza in functie de optiunile alese

SITE_SAFIR - Magazin pentru produse digitale

SITE_SAFIR - Magazin pentru produse digitale

Magazin online pentru produse digitale Produsele digitale sunt cele care cer prezența în primul rând într-un magazin online. Sunt produsele care nu necesită neapărat livrarea pe suport ..

Pretul se calculeaza in functie de optiunile alese

SITE_SMARALD - Magazin pentru agentii imobiliare

SITE_SMARALD - Magazin pentru agentii imobiliare

Magazin online pentru agenții imobiliare Oferim servicii personalizate de creare magazin online specializat pentru agenții imobiliare, creat cu sistemul Opencart, un sistem dinamic și robust,..

Pretul se calculeaza in functie de optiunile alese

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)