• Program pentru imprimarea diplomelor universitare

Uită de word si alte editoare cand ai de creat zeci sau chiar sute de diplome!

Cu SafirUniversitar

   devii eficient
   ai diplome completate cu un aspect 100% unitar
   poti căuta oricand între datele vechi si ai rezultatul în cateva secunde

Nu mai sta ore suplimentare la serviciu cu zilele în perioada eliberării de diplome. Nu mai trăiesti cu groaza că absolventii te vor bate la cap zi de zi că au nevoie de diplome mai repede. Pentru că vei avea diplomele gata mult mai repede cu programul pentru imprimarea diplomelor universitare.

Programul SafirUniversitar a fost creat pentru evidenta absolventilor universitătilor si a diplomelor eliberate.

Introduceti datele în aplicatie si se completează formularele tipizate de diplome automat.

Programul permite imprimarea diplomelor de

   licentă
   master
   doctorat
si a certificatelor de absolvire a

   cursurilor de pregătire profesională
   studiilor postuniversitare
pe formularele tipizate preimprimate.

Întotdeauna la zi

Pentru echipa Safir Informatica este prioritate absolută să tină aplicatiile la zi. Dacă se schimbă un formular tipizat, în cel mai scurt timp posibil veti primi un update la aplicatie, prin care imprimarea se va conforma la modelul nou.

Programul contine o listă a facultătilor din universitate. Pentru fiecare facultate se pot configura sectii. Pentru fiecare sectie se pot configura mai multe specializări.

Suport tehnic

Suportul tehnic este un aspect foarte important. La achizitionarea unui software este nevoie de configurări pentru o functionare corectă. Cel mai delicat dintre toate este setarea corectă a imprimantei. Cu Safir Informatica nu ai niciun stres post-achizitie. Echipa de suport îti stă la dispozitie pană cand totul este functional si utilizatorii au învătat cum să lucreze în aplicatie.

Mai mult, oricand ai o problemă, noi suntem aici pentru a răspunde la întrebări si să corectam dacă ceva nu functionează bine.

Usurintă în utilizare

SafirUniversitar a fost creat în asa fel încat să fie foarte simplu de utilizat. Este un program cu o interfată prietenoasă si toate functionalitătile la îndemană.

Dorim să eficientizăm administrarea diplomelor, nu să vă încurcăm. Scriem aplicatii cu gandul la utilizatori si cu gandul la timpul de instruire. Astfel produsul final nu are nimic foarte complicat.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Program pentru imprimarea diplomelor universitare

  • 1.500,00RON