Pentru cabinetele medicale si spitale am creat un program de evidenta a medicilor, pacientilor si a programarilor pentru consultatii sau internari.

   Am inclus toate nomenclatoarele din legislatie: Categoriile si grupele de diagnostic (CMD, DRG), diagnosticele din clasificarea internationala ICD10 (CIM10), specialitatile medicale, casele de asigurari, medicamentele gratuite si compensate, procedurile ICD_10_AM, etc.

   Pacientii pot fi recuperati din alte baze de date sau fisiere.

   Pentru fiecare pacient se pot înregistra consultatiile cu simptome, diagnosticul actual si antecedente, investigatiile recomandate, serviciile realizate si tratamentele prescrise. Serviciile efectuate pot fi facturate cu programul nostru.

   Se pot imprima retetele si certificatele de concedii medicale direct pe formularele cu regim special de la casele de asigurari. Se pot de asemenea imprima rapoartele si genera fisierele necesare raportarii catre casa de asigurari, DSP si INCDS.

   Programele noastre sunt disponibile atât în versiune monopost cât si în versiune retea, caz în care aceiasi pacienti pot fi vizualizati de mai multi medici daca se doreste acest lucru iar datele înregistrate de unul dintre acestia vor fi vizibile si pentru ceilalti medici care primesc acest drept.

   Pentru cabinetele de medicina de familie activitatea este evaluata prin puncte "per capita" si puncte pe serviciu.

   Pentru ambulatoriul de specialitate (specialitati clinice, paraclinice, stomatologice si de recuperare medicala), activitatea este evaluata în puncte sau lei. Se pot înregistra si alte servicii, în afara celor decontate de casa de asigurari.

   Pentru specialitatile OFTALMOLOGIE, OBSTETRICA - GINECOLOGIE, NEUROLOGIE, UROLOGIE, CARDIOLOGIE, PSIHIATRIE, ORL, RECUPERARE, ANALIZE DE LABORATOR, MEDICINA MUNCII avem si fise de consultatie specifica. Pentru celelalte specialitati medicale urmeaza sa dezvoltam.

   Pentru spitale am integrat în programul nostru sistemul de evaluare DRG. Un dosar de internare permite înregistrarea tuturor datelor necesare (simptome, diagnostice, antecedente, investigatii, tratamente, evolutie sub tratament, etc) si imprimarea rapoartelor specifice.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Program pentru cabinete medicale

  • 1.300,00RON


Produse asemănătoare

Safir ERP Online

Safir ERP Online

   Aceasta aplicatie online va permite sa gestionati toate resursele societatii dvs, sa tineti evidenta documentelor intr-o maniera eficienta si ordonata si sa obtineti statistici legate de activit..

0,00RON

Safir ERP

Safir ERP

   Programul SafirERP a fost creat pentru a va ajuta sa gestionati toate resursele societatii dumneavoastra. Contine optiuni din mai multe domenii de activitate.    Pentru fiecare utilizator putet..

0,00RON