Curatarea bazei de registri Windows : Scanare diferite categorii de registri cum ar fi intrari dezinstalate, DLL partajate, COM / ActiveX, extensii de fisiere, etc Stergeti fisierele temporare de internet, aplicatii, fisiere corupte, fisierele din cosul de gunoi, etc.
   Copia de siguranta a registrilor se face in cateva secunde : Faceti o copie de rezerva a fisierelor de maxima siguranta. Nicio intrare din registri nu este eliminata!
   64-Bit suport pentru Windows : AVS Registry Cleaner este compatibil cu cea mai recenta versiune a Microsoft Windows 7, inclusiv 64 de biti versiune.Versiunile de Windows Vista 64-biti sunt de asemenea suportate.
   Scanare PC in mod automat : Configurati AVS Registry Cleaner pentru a scana PC-ul chiar si atunci cand sunteti absent. Programati ora si selectati categoriile de fisiere pentru scanare.
   Compatibilitate buna: AVS Registry Cleaner este compatibil cu toate programele de birou, grafica, anti-virus si orice alt software-ul instalat pe PC.
   Suport multilingv: Interfata programului AVS Registry Cleaner si suportul sunt disponibile in limbile engleza, franceza, germana, spaniola, italiana si japoneza.
   Pretul include toate cele 12 programe AVS.

Aceste programe se comanda de aici !

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

AVS Registry Cleaner

  • Producător: AVS4YOU
  • Cod produs: AVSRegistryCleaner
  • 288,00RON