• AVS Document Editor

   Tratati toate formatele text majore: Vizualizați, editați și creați documente de tip text de orice mărime și complexitate. Editati și salvati fișiere text ca DOCX, DOC, PDF, TXT, ODT, RTF. AVS Document Editor este de 100% compatibil cu formatele Microsoft Office.
   Editați documente cu ușurință: Utilizați formatarea textului corespunzător, pentru a alege dintr-o varietate de fonturi și stiluri. Adăugați link-uri, tabele și grafice, imagini, formulare de inserare automată, formule și element de text, creați o listă cu marcatori sau numerotate si multe altele.
   Faceti calcule precise cu un efort minim: Utilizarea foilor de calcul pentru a efectua calcule cu o alegere de 300 de funcții și formule. Gestionați și analizati datele în mod simplu și cu acuratețe, folosind datele de sortare și filtrare, profitând de funcțiile de căutare și înlocuire automată. Deschideți și editați foi de calcul XLS, XLSX, ODS, CSV și le salvați ca PDF și HTML.
   Creați prezentări uimitoare: Creati prezentari incredibile pentru uz personal și comercial, cu slide-uri spectaculoase și un aspect curat, teme atractive și varietate de fonturi. Vizualizați și editați prezentări în pptx, PPT, ODP.
   Imprimati documente: Imprimati documentele stocate pe computer direct din interfața programului.
   Suport multilingv: Interfata programului AVS Document Editor si suportul tehnic sunt disponibile in limbile engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, japoneza si poloneza.
   Pretul include toate cele 12 programe AVS.

Aceste programe se comanda de aici !

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

AVS Document Editor

  • Producător: AVS4YOU
  • Cod produs: AVSDocumentEditor
  • 288,00RON