Inscriptionati discuri DVD : Inscriptionati fisierele video disponibile pe HDD direct pe un disc DVD cu AVS Disc Creator. Mai multe tipuri de discuri sunt suportate: DVD + /-R, DVD + /-RW, DVD-RAM, Double / Dual Layer DVD, etc
   Scrieti datele de pe discuri Blu-ray (BD-R, BD-RE). Stocati datele dumneavoastra si obtineti cea mai buna calitate datorita capacitatii de 25 sau 50 GB pe disc.
   Creati discuri de boot : Creati Boot CD / DVD discuri cu AVS Disc Creator. Faceti o copie a software-ului pentru a incarca si rula un sistem de operare sau programe utilitare, in caz de urgenta.
   Creati imagini ISO: Creati o imagine video proprie si salvati-o pe PC-ul. Sau faceti o imagine ISO direct de pe un disc sau HDD. Editati, stergeti sau adaugati noi fisiere in imagini de disc gata facute cu AVS Disc Creator.
   Suport de formate multiple de fisiere de imagine : AVS Disc Creator suporta o varietate de formate de fisiere imagine, cum ar fi fisierele imagine Nero Burning ROM-alcool, fisiere imagine de 120% si asa mai departe.
   Suport multilingv: Interfata programului AVS Disc Creator si suportul tehnic sunt disponibile in limbile engleza, franceza, germana, spaniola si italiana.
   Pretul include toate cele 12 programe AVS.

Aceste programe se comanda de aici !

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

AVS Disc Creator

  • Producător: AVS4YOU
  • Cod produs: AVSDiscCreator
  • 288,00RON